FOTO NAJAVA Svetkovine svetog Ante, sveca svega svijeta i zaštitnika Šuičke župe

Dragi vjernici i štovatelji sv. Ante, pred nama je svetkovina sv. Ante, sveca svega svijeta i zaštitnika Šuičke župe.

Tijekom devet dana ovdje u Šuici duhovno se pripremamo za proslavu svoga nebeskog zaštitnika. Želimo da devetnica i sama svetkovina sv. Ante budu dani svim Šuičanima i hodočasnicima duboke duhovne obnove, da će nas obogatiti i duhovno osvježiti, te pobuditi u nama iskreno zanimanje za Krista. Svake večeri molimo zajedno pred kipom sv. Ante s nakanom da nam Bog njegovim zagovorom učvrsti vjeru u našim obiteljima. Pobožnost pred kipom sv. Ante počinje u 18 sati i onda slijedi Sveta misa. Sat vremena prije Svete mise vjernici imaju mogućnost za Svetu ispovijed. Svete mise i pobožnost su do sada vrlo dobro posjećeni.

Jučer je predvodio Sv. misu don Ivan Urlić sveučilišni profesor u Splitskoj katedrali. Večeras će predvoditi Sv. misu poznati duvanjski svećenik, svečev imenjak, fra Ante Pranjić.

U nedjelju je Uočnica sv. Anti. Otac biskup Petar Palić će predvoditi Sv. misu. Očekuje se veliki broj hodočasnika iz Tomislavgrada, Livna i Kupresa.

U ponedjeljak je svetkovina zaštitnika naše župe, sv. Ante. Sveta mise su u 9, 11 i 18 sati – blagoslov djece. Župni upravitelj fra Anthony Burnside će predvoditi Sv. misu u 9 sati. Svečanu pučku Sv. misu će predvoditi fra Miro Šego, zamjenik provincijala Hercegovačke franjevačke provincije.

U 18 sati predvodit će Svetu misu i blagoslov djece fra Stipe Rotim koji je na službi u franjevačkom samostanu u Tomislavgradu, obavijest je iz Župe Šuica.

  Prezentacija glavnog projekta uređenja groblja Karaula

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi