FOTO: Edukacije Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu u Domu zdravlja Tomislavgrad

Edukacije Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, za djelatnike izvanbolničke hitne medicinske službe, za doktore medicine, medicinske sestre/tehničare i vozače Doma zdravlja Tomislavgrad.

Djelatnici izvanbolničke hitne medicinske službe svakodnevno spašavaju ljudske živote. Kako bi u tim situacijama mogli kvalitetno reagirati i rasuđivati te pružiti najstručniju pomoć u najkraćem roku, potrebno je stalno stručno usavršavanje.

Upravo stoga, Hrvatski zavod za hitnu medicinu u suradnji sa Domom zdravlja Tomislavgrad organizira Edukaciju izvanbolničke hitne medicinske službe za doktore medicine, medicinske sestre/tehničare i vozače Doma zdravlja Tomislavgrad. Edukacija će se održati u prostorijama Doma zdravlja Tomislavgrad u razdoblju od 01.- 03.07.2022. godine.

foto: edukacije hrvatskog zavoda za hitnu medicinu u domu zdravlja tomislavgrad

Edukacija je orijentirana na praktični rad kojim se najbolje i najbrže usvajaju nove vještine, potrebne za kvalitetno suočavanje s izazovima ovog iznimno zahtjevnog i odgovornog posla.
Kao i prethodnih godina edukaciju će provoditi instruktori Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.

foto: edukacije hrvatskog zavoda za hitnu medicinu u domu zdravlja tomislavgrad

Navedenom edukacijom a sukladno Standardima osnovne edukacije za djelatnike izvanbolničke hitne medicinske službe, Dom zdravlja Tomislavgrad ide korak naprijed u pružanju kvalitetnije zdravstvene zaštite u Službi za hitnu medicinu Doma zdravlja Tomislavgrad, objava je s web stranice Doma zdravlja Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru