back to top

FOTO ČESTITKA: Nakon 40 godina rada u Centru za socijalnu skrb Tomislavgrad u zasluženu mirovinu danas su ispraćene gospođe Emilija Filipović i Nada Jurčević

Danas su djelatnici Centra za socijalnu skrb Tomislavgrad, svečano, uz cvijeće, darove i dirljive riječi zahvale, ispratili u zasluženu mirovinu svoj dvije kolegice  Emiliju Zrno i Nadu Jurčević.
Emilija Zrno i Nada Jurčević prije četrdeset godina započele su svoj rad u Centru za socijalnu skrb u Tomislavgradu: Emilija radeći na poslovima socijalne radnice, odnosno dugogodišnjim radom s različitim skupinama ljudi, uspješno savladavajući svaku prepreku i stekla je titulu velikog profesionalca u svom poslu. a da nije bilo Nade, vrsne računovotkinje, svaka novčana naknada sigurno ne bi bila adekvatno isplaćena, a financije bi bile u „debelom minusu“. Nakon dugogodišnjeg rada računovodstvo Centra je promijenilo valutu, ali je stručna djelatnica Nada na ovom području uvijek ostala ista-izvrsna.

foto čestitka: nakon 40 godina rada u centru za socijalnu skrb tomislavgrad u zasluženu mirovinu danas su ispraćene gospođe emilija filipović i nada jurčević
Ratna zbivanja i druge elementarne nepogode zahvatile su duvanjski kraj, ali je Centar za socijalnu skrb imao profesionalce u svom poslu koji su strpljivo i požrtvovno radile kako bi svim korisnicima pružio najveći mogući oblik pomoći.
Drage i poštovane naše Emilija i Nado, želimo vam sretan odlazak u zasluženu mirovinu! Doista smo ponosni što ste bile dio nas, odnosno mi dio vas, našeg i vašeg kolektiva, društva i zajednice u kojoj živimo i radimo.

foto čestitka: nakon 40 godina rada u centru za socijalnu skrb tomislavgrad u zasluženu mirovinu danas su ispraćene gospođe emilija filipović i nada jurčević
Hvala za svaku upućenu riječ i savjete koji su nam mnogo značili i  rado ćemo se prisjećati dana koje smo proveli s vama, koje ste do zadnjega dana ostale odane svome humanom poslu – pomaganja ljudima.
Emilija i Nado, iako kažu kako je danas teško biti umirovljenica/umirovljenik, sjetite se kako nije bilo lako biti ni djelatnica Centra, a vi ste četiri puna desetljeća uspješno odrađivale povjereni vam posao.
Želimo vam puno sreće i zdravlja u novom i dugom poglavlju života!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas