FOTO ČESTITKA: Izabrano novo vodstvo Zavičajnog društva Zavelim

Dragi zavičajni prijatelji,
Sinoć je u Splitu održan izborni Sabor Zavičajnog društva Zavelim na kojem je, nakon isteka mandata dosadašnjem vodstvu, izabrano novo vodstvo koje će voditi naše Društvo u sljedeće  četiri godine.

Izabrani su kako slijedi: za predsjednika Petar Škorić; za dopredsjednike: Kata Jurčević, Ante Šiško i Mirko Đikić; za tajnika Ivana Ljubas; za članove Izvršnog odbora: Petar Bilobrk, Ante Šošić, Stipe Jurčević, Renato Đikić, Mate Omazić, Stipan Škorić, Vlado Lučić, Ivan Pušić , Željko Mamić i Rafael Jurčević te za članove Nadzornog odbora: Nikola Mamić, Božo Bilobrk, Milan Jurčević, Ivan Ivanda i Nikola Mamić. Za likvidatora Društva određen je Mate Zeljko.
U uvodnom dijelu sačinjen je osvrt na dosadašnje aktivnosti i brojne aktualnosti u kojima je Društvo sudjelovalo, a skup su uveličali Mladen Šarić, zastupnik u Skupštini Hercegbosanske županije i izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BIH, te Mate Mamić.
foto čestitka: izabrano novo vodstvo zavičajnog društva zavelim
U završnom dijelu Sabora iznijete su brojne inicijative koje bi trebale unaprijediti rad Društva, a o kojima će se raspravljati na slijedećim sjednicama Izvršnog odbora koji će usvojiti program djelovanja.
Zahvaljujemo dosadašnjem vodstvu Društva, na čelu s Petrom Bilobrkom, na svim postignućima i potvrđenoj ljubavi prema zavičaju, a novom vodstvu želimo uspješno i plodonosno djelovanje.
Pozivamo sve zainteresirane zavičajne prijatelje da postanu članovi Društva, te da nam se pridruže u svim projektima i aktivnostima zavičajnog povezivanja i djelovanja, objavilo je Zavičajno društvo Zavelim.
foto čestitka: izabrano novo vodstvo zavičajnog društva zavelim
www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas