FOTO: 23. Lovačka večer u Ljubuškom okupila veliki broj lovaca i gostiju

Preko 750 uzvanika nazočilo je Lovačkoj večeri koja je sinoć održana u restoranu Antonela, u organizaciji Hrvatske udruge lovaca Kravica. Na ovoj večeri koja je okupila najveći broj sudionika do sada sudjelovali su i mnogobrojni članovi i gosti iz političkog, gospodarskog, kulturnog, društvenog života, kako iz Ljubuškog, tako i iz drugih gradova i općina koji su upotpunili 23. tradicionalnu lovačku manifestaciju.

U ime domaćina, goste je pozdravio Marin Keža, predsjednik Udruge, a svojim obraćanjem potporu radu HUL Kravica, kao i svim lovcima i lovačkim društvima, dao je i Dragan Guberac, predsjednik Lovačkog Saveza Herceg Bosne. Blagoslov na sve nazočne udijelio je don Ivan Perić, župnik iz Studenaca.

Tijekom večeri, gosti su uživali u večeri i tomboli s 125 vrijednih nagrada. Lovačka večer uz razmjenu iskustava i susret sa starim prijateljima te druženje je ujedno bila i prilika da se dodijele odličja za 26 lovaca, a radi se o lovačkim odlikovanjima za treći, prvi i drugi red.

Zadovoljstvo radom i aktivnostima HUL Kravica u izjavi za Ljubuški portal iskazao je Dražen Tambur, tajnik HUL Kravica, koji je objasnio kako je važno druženje lovaca, kako na terenu, tako i u ovakvim prigodama, kako bi se lov kao djelatnost digla na još višu razinu te ovom prilikom posebno zahvalio gradonačelniku Vedranu Markotiću i predsjednik Gradskog vijeća Tihomiru Kvesiću, predsjedniku Skupštine ŽZH Ivanu Jelčiču, dopredsjednici Vlade i ministrici financija ŽZH Blagici Leko kao i ministru MUP-a Mladenu Bebek, zatim Radoslavu Luburiću te svim sponzorima i prijateljima lovačke večeri koji su omogućili bogatu tombolu.

Ovim putem organizatori zahvaljuju svim lovcima i gostima koji su bili na večeri, kao i brojnim sponzorima koji su pomogli da ove večer prođe u najboljem svjetlu.

Autor: Ljubuški portal | FOTO: Đino Spajić

Objava FOTO: 23. Lovačka večer u Ljubuškom okupila veliki broj lovaca i gostiju pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas