FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST Ribe moraju da odustanu od velikih ulaganja i pozabave se troškovima

Ovan

Ovan je jedan od onih znakova zodijaka koji ili ima novca ili su mu džepovi prazni – ne postoji zlatna sredina. U avgustu 2022. godine Ovan će se suočiti sa finansijskim gubitkom.

Ali ova okolnost ne žalosti vatreni znak, on uvijek zna opcije i izlaze. Ovan nadoknađuje nedostatak sredstava bogatim i aktivnim životom, koji ne zahtijeva posebne troškove. Umjesto bioskopa – zalasci i izlasci Sunca na otvorenom, skupe restorane zamijeniće ručak u parku sa srodnom dušom. Zahvaljujući optimističnom stavu, Ovan će moći bezbolno da preživi stagnirajući period.

Bik

Finansijski horoskop za avgust savjetuje Biku da preispita troškove. Navikli ste na udobnosti i blagostanje, hedonista ste i uživate da budete okruženi lijepim stvarima. Ali u bliskoj budućnosti ovi troškovi će biti nelogični. Pametnije je razmisliti o opcijama za ulaganje i štednju. Samo tako ćete moći da zauzmete stabilniji finansijski položaj.

Blizanci

Blizanci se mogu pohvaliti svojim položajem: u poređenju sa ostalima, on radi stvari precizno. Ovaj znak je pod energijom Merkura – na pragu je velikih poslova i poslovnih predloga koji će donijeti impresivne sume u drugoj polovini avgusta. Ali to nije razlog da se živi na veliki način: zbog povećane potrošnje na zabavu, do kraja ljeta će se pojaviti praznina u budžetu Blizanaca.

Rak

Poželjno je da se Rak fokusira na nekretnine, finansijski horoskop za avgust uvjerava da će sada to postati njegov izvor prihoda ili prilika za uštedu. Ako posjedujete stambenu nekretninu, možda ćete željeti da razmislite o iznajmljivanju ili prodaji. Trebalo bi da smanjite potrošnju na svoj dom i da ne planirate velike kupovine kao što su kućni aparati ili namještaj.

  OČEKUJU IH NEZABORAVNI TRENUCI Za ova tri znaka avgust će biti najuzbudljiviji

Lav

Poslovni horoskop savjetuje Lavu da ne rizikuje! Odložite sumnjive poslove i poslove do jeseni ili izaberite pouzdanije partnere. Nemojte da vas zavaraju obećanja o velikom i brzom novcu, jer postoji rizik da postanete žrtva prevare i izgubite višestruko više. Vaša taktika za avgust je proračun i planiranje. To je ono što će vam omogućiti da opstanete u teškim ekonomskim uslovima i čak povećate obrt sredstava. Nema potrebe da štedite na sebi, jer lista troškova nije tako impresivna kao što može izgledati.

Djevica

Finansijski horoskop za avgust podstiče Djevicu na naporan rad. Efikasnost i požrtvovanost donijeće rezultate, a ovaj zemljni znak moći će da riješi dugogodišnje probleme koji su se gomilali kao grudva snega. Ne odbijajte ni spoljnu pomoć: rođaci ili investitori će ponuditi materijalno pokroviteljstvo, što će biti dobrodošlo.

Ne postoji zabrana za velike kupovine, ali pokušajte da temeljno pristupite svakoj kupovini – proučite karakteristike i svojstva proizvoda, kako se kasnije ne biste razočarali u novi proizvod.

Vaga

Avgust obećava da će avgust biti težak period u materijalnom smislu za Vage. Početkom mjeseca dočekaće je dugovi i kašnjenja po kreditima koje ne može sama da pokrije. Spas za šarmantnu i harizmatičnu Vagu biće pomoć partnera. Tražite pomoć kada vam je potrebna, ali planirajte pažljivije finansije naredni put.

Škorpija

Dok su drugi zabrinuti zbog nedostatka sredstava i izmučeni anksioznošću u vreme krize, Škorpija ima dobre šanse. Zna da svaki problem nosi velike mogućnosti ako se posao obavi ispravno. Finansijski horoskop za avgust podržava ovaj pristup i obećava povećanje sredstava. Najviše ćete sredstava uložiti u porodicu – ne štedite na prijatnim iznenađenjima za svoje dijete ili večeri u restoranu za cijelu porodicu.

  EVO KAKVE POTEŠKOĆE DONOSI AVGUST Za ova dva znaka u sljedećem mjesecu prepreke će biti na svakom koraku

Strijelac

Mjesečni horoskop podstiče Strijelce da kontrolišu svoje troškove. Preterana impulsivnost i rizičnost u avgustu ne samo da ne obećava profit, već i ističe probleme. Jupiter utiče na neuspjeli projekat i propuste, što će negativno uticati ne samo na Strelčevu finansijsku situaciju, već i na imidž.

Jarac

U avgustu, Jarac rizikuje da naruši prijateljske odnose usljed problema sa novcem. Moguće je da neki dugovi neće biti vraćeni, kao i da ćete odbiti pozajmicu. Pokušajte da pronađete balans i da komunikacijom sve riješite. U ovom periodu najviše izazova donose konflikti oko novca.

Vodolija

U trenutnoj situaciji, Vodolija se osjeća prilično samouvjereno. Trošite na neke sitnice koje vas čine srećnim – jutarnju kafu, kozmetiku, male rituale… Uživate u ovome, ali ste napravili dobar plan troškova i znate gdje vam svaki dinar odlazi. ovo vam donosi sjajan balans između uživanja i uštede.

Ribe

Finansijski horoskop za avgust savjetuje Ribama da ovog mjeseca odustanu od velikih ulaganja i troškova. Ovaj vodeni znak prije početka jeseni shvatiće koliko je novca rasuo, a mogao je drugačije da postupi. Opuštajte se u prirodi kada ste pod stresom. Nervoza ništa ne može da riješi.

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST Ribe moraju da odustanu od velikih ulaganja i pozabave se troškovima Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi