back to top

Filozofski fakultet SUM-a predstavio studijske programe u Srednjoj školi A. B. Šimića u Grudama

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru predstavio je svoje studijske programe u Srednjoj školi Antuna Branka Šimića Grude.

Maturantima je predstavljeno 17 studijskih skupina koje se izvode na Fakultetu. Neki se studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno.

Kada se uzmu u obzir sve kombinacije na preddiplomskoj razini moguće je upisati 63 različite studijske skupine, a o njima je govorila viša asistentica na studiju Novinarstva i glasnogovornica Filozofskog fakulteta Marija Bago.

Jednopredmetni studijski programi su: Engleski jezik i književnost, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Logopedija, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Odnosi s javnošću, Politologija, Psihologija, Sigurnosne i međunarodne studije i Socijalni rad, a dvopredmetni studijski programi su: Arheologija, Engleski jezik i književnost, Filozofija, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Latinski jezik i rimska književnost, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Povijest, Povijest umjetnosti i Talijanski jezik i književnost.

Učenici su pokazali zanimanje za studije koji se izvode na Fakultetu, a posjet je realiziran u suradnji s ravnateljem Srednje škole A. B. Šimića Grude Mladenom Lekom koji je iskazao zadovoljstvo dolaskom predstavnice Filozofskog fakulteta SUM-a maturantima.

Više informacija o studijima i upisima može se pronaći na stranici https://upisi.ff.sum.ba.

Post Filozofski fakultet SUM-a predstavio studijske programe u Srednjoj školi A. B. Šimića u Grudama je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas