Filip Kozina i Josipa Marić odličan u Slovenskoj Bistrici i Sokocu

Držani Kup BiH za cicibanke i cicibane (U12) održan je jučer u Sokocu. Natjecatelji Atletskog kluba Brotnjo nastupili su na kupu, čiji je tehnički organizator bio AK Vlasenica, i postigli nove uspjehe, a s novim uspjesima članovi AK Brotnjo vratili su se i s prestižnog atletskog mitinga održanog u Slovenskoj Bistrici.

– Naši najmlađi članovi nastupili su na Državnom kupu BiH za cicibane i cicibanke. Najuspješnija je bila Josipa Marić, koja je postala državna pobjednica u disciplini Vortex.
Također, naši članovi nastupili su i u Slovenskoj Bistrici (Slovenija) gdje je održan prestižni seniorski atletski međunarodni miting. Na njemu su nastupili naši najstariji članovi. Najuspješniji je bio Filip Kozina koji je pobijedio u disciplini troskok. Naš junior Luka Ćurković je odlično otvorio natjecanje i u prvoj seriji već skočio na granicu svoga osobnog rezultata u skoku u dalj 7.48m, ali je nažalost osjetio bol u nozi i morao odustati na kraju. Marija Ivanković zauzela je četvrto mjesto u disciplini troskok – poručili su iz AK Brotnjo.

 

The post Filip Kozina i Josipa Marić odličan u Slovenskoj Bistrici i Sokocu appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas