Federalna ministrica prometa posjetila Posušje

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić u srijedu je, na poziv načelnika Ante Begića, posjetila Općinu Posušje.

U prostorijama Općine Posušje održan je radni sastanak kojem su uz ministricu Katić i općinskog načelnika Antu Begića nazočili ministar ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH Zvonimir Širić i ravnatelj JU Ceste ŽZH Vinko Romić, priopćeno je iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

Romić je informirao ministricu o aktivnostima vezanim za regionalne ceste u županiji, ali i o konkretnim potrebama za izmjenama propisa.

Načelnik Begić iskazao je zahvalnost na dolasku i izrazio zadovoljstvo na angažmanu ministrice Katić, te opredijeljenosti Federalnog ministarstva prometa i komunikacija na podršci infrastrukturnim projektima koje Općina Posušje planira realizirati u narednom razdoblju.

Ministrica Katić izrazila je spremnost da se kroz Ministarstvo podrže projekti koji su spremni za realizaciju, ali i potaknula na pripremu projekata za buduća proračunska razdoblja, navodi se u priopćenju.

Objava Federalna ministrica prometa posjetila Posušje pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas