EVO KAKVE POTEŠKOĆE DONOSI AVGUST Za ova dva znaka u sljedećem mjesecu prepreke će biti na svakom koraku

Iako će generalno avgust biti dobar mjesec, s mnogo prilika za horoskopske znakove, zahvaljujući vladavini Lava, pojedine predstavnike ipak čekaju poteškoće.

Cijeli mjesec će se baviti problemima, donijeće im sukobe na poslu i ozbiljne finansijske probleme koje neće moći lako da riješe. Evo o kojim znakovima horoskopa je riječ:

Blizanci

Sadržaj članka (otvori)

Postoji opasnost da u avgustu budete prevareni. Štaviše, najbliži ljudi, u kojima imate povjerenje mogu pokušati da vas nasankaju. Neki Blizanci će biti žrtve manipulacije. Astrolozi vam savjetuju da budete veoma pažljivi prema drugima, posebno prema kolegama i vodite račun o svojim riječima. Možda ćete nekog povrijediti što može da dovede do sukoba ili čak raskida veze. Vodite računa o stvarima, postoji opasnost da izgubite veću količinu novca. Poradite na tome da pravite kompromis kako ne biste izgubili ono što najviše cijenite u životu.

Vaga

U opasnosti ste da donesete nesrećnu odluku koja će baciti sjenku na cijeli vaš budući život. To može izazvati brojne probleme i dovesti do prave finansijske krize. Astrolozi vas upozoravaju da budete štedljivi s emocijama. Kontrolišite ih i ne pokazujte pred svima, naročito ne na poslu, jer bi neko mogao da ih zloupotrebi. Tokom avgusta svaki impulsivni korak može da vam ostavi mrlju na karijeri, vodite računa. Na kraju mjeseca velike su šanse da vam zafali novac kao posledica neočekivanog događaja koji će vam preokrenuti cijeli život. Astrolozi savjetuju da se ne zadužujete, već da preispitate svoje troškove i navike i da počnete da odvajate novac sa strane.

  Zrinjski u Tirani: Jakirović ni u jednom trenutku nije rekao da će biti lakše nego protiv Šerifa

BONUS VIDEO:

EVO KAKVE POTEŠKOĆE DONOSI AVGUST Za ova dva znaka u sljedećem mjesecu prepreke će biti na svakom koraku Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi