Druženjem studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru obilježen Međunarodni dan stonih igara

Kao svjedocima modernog doba, nije nepoznata činjenica da se mladi sve manje okupljaju i provode kvalitetno vrijeme napolju, a sve više pažnju pridaju društvenim mrežama i viralnom svijetu.

Da se i na fakultetu mogu organizovati interesantne društvene aktivnosti, dokazali su nam studenti iz Mostara, koji su svojom kreativnošću pobudili osjećaj nostalgičnosti.

U prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru obilježen je Međunarodni dan stonih igara. Na ovom skupu učestvovali su studenti Univerziteta, koji su svojim prisustvom doprinijeli stvaranju ugodne atmosfere. Kako ističu organizatori Nejla Habibija, Rijad Tikveša, Elma Macić, Hana Šahović, Arna Kevrić i Sanja Krivoglav, čija je ideja proistekla iz projekta vezanog za predmet Marketing, cilj ove manifestacije je, prvenstveno, bio u druženju i relaksaciji studenata pred ljetne ispitne rokove. Takođe, posjetioci nisu morali donositi svoje igre, sve je već bilo obezbijeđeno.

#td_uid_1_62a438b7a2d84 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://novasloboda.ba/wp-content/uploads/2022/06/1-16-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_62a438b7a2d84 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://novasloboda.ba/wp-content/uploads/2022/06/2-17-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Utisci učesnika

“Najdraže od svega mi je to što smo izdvojili ova dva sata, kako bismo se družili uživo, a ne online preko društvenih mreža. Ovo bismo trebali češće praktikovati na fakultetu”, rekla je Nela Mušić, jedna od učesnica.

Na stolovima su se mogle pronaći razne društvene igre, poput “čovječe, ne ljuti se”, “monopol”, “clue”, “morske dubine”, “šah”, kao i mnogobrojne igre sa kartama. dodala je ona.

  'Dječak koji je sanjao more' u Pozorištu lutaka u Mostaru

Ponosni na rezultate

Posjetioci su imali samo riječi hvale.

“Drago nam je da smo ovim gestom izazvali buru emocija kod prisutnih. Bilo je mnogo smijeha, a kod nekih i ljutnje. Sve u svemu, ponosni smo na rezultate”, dodaje Nejla Habibija.  

Studenti organizatori posebno su zahvalni profesorima i rukovodstvu fakulteta na ukazanom povjerenju i za pruženu podršku u realizaciji ovog divnog događaja.

Sanja Krivoglav

()

Druženjem studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru obilježen Međunarodni dan stonih igara Nova Sloboda.

novasloboda.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi