Dr. Vladi Tabaku svečano uručeno priznanje Počasnog građanina općine Vitez

Poznato je da je naš sugrađanin, dr. Vlado Tabak neizmjerno doprinio ranjenicima i bolesnicima tijekom kaotičnih devedesetih godina u ratnoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj. Njegovim predanim radom u nehumanim uvjetima bez osnovnih medicinskih potrepština, gomila potrebitih je spašena.

U četvrtak, 28. travnja, na Dan općine Vitez, dr. Vladi Tabaku je svečano uručeno priznanje Počasnog građanina općine Vitez za sveukupan doprinos u oblasti zdravstva.

Tijekom obraćanja, dr. Tabak je istaknuo: “Kada priznanje dodijeli grad heroj, Vitez, onda je to priznanje s velikom snagom i vrijednosti. Za Vitez me vežu mnoge rodbinske, prijateljske i profesionalne veze. U ovom mjestu ostao je dio mene i titula počasnog građanina općine Vitez dodatno će staviti pečat na moju odanost i ljubav prema Srednjoj Bosni, Vitezu i svim ljudima s ovih prostora. Od srca Vam hvala na ovome priznanju.”

dr. vladi tabaku svečano uručeno priznanje počasnog građanina općine vitez

Dr. Tabaku čestitamo na važnom priznanju sa željom da se nikad ne zaboravi kalvarija Srednje Bosne, golem trud i nesebičnost dr. Tabaka i ostalog medicinskog osoblja koje se nadljudskim snagama borilo za život i dostojanstvo nedužnih.

Marija Pavković Baković/Tomislavcity

Objava Dr. Vladi Tabaku svečano uručeno priznanje Počasnog građanina općine Vitez pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas