DOVOLJAN JE POGLED Žene rođene u ova dva znaka su najfatalnije za muškarce

Na erotskoj energiji se stalno radi, ona je toliko blisko povezana sa našom kreativnosti i unutrašnjim stanjem, pa od puno faktora zavisi koliko ćemo biti vješti u ovim ljubavnim vještinama.

Prema horoskopu, žene rođene u sljedeća dva horoskopska znaka su najbolje ljubavnice – evo ko su i zašto:

Žena Vaga

Kada je riječ o erotskoj energiji, zavođenju i ljubavnim strastima, Vaga je neprevaziđena. Iako djeluju kao previše romantične, ponekad i stidljive i neodlučne, one mogu biti izuzetno vatrene i spremne da pređu granice i istražuju. Njihova tajna je u tome što prave savršenu ravnotežu između emocija i strasti, nježne i divlje strane. One ne vole rutinu i monotoniju u seksualnom životu, već stalno inspirišu i uvode neku novu čaroliju, žena Vaga bira samo one partnere koji mogu da je prate u njenim željama.

Žena Škorpija

Na drugom mjestu se kao dominantna ljubavnica nalazi žena koja je rođena u znaku Škorpije. Njena snaga je ta privlačna misterioznost i tajanstvenost. Ona shvata koliko je erotska energija važna i shvata je kao prožimanje, odnos dvije duše u kojem pored strasti mora postojati i neka dublja veza. Voli da isprobava nove stvari, da se zabavlja, igra i istražuje. Škorpija posjeduje jaku energiju koja izaziva i opija, a sem toga ima i eksplozivni temperament.

Škorpija je kraljica zavođenja i uživa u flertu. Element vode kome pripada čini je emotivnom, a Mars i Pluton strasnom, dinamičnom, spremnom na akciju. Njeno „oružje“ za buđenje strasti je pogled koji osvaja. Od partnera očekuje lojalnost, posvećenost i da bude spreman da prati njenu maštu.

  KELTSKI HOROSKOP Pronađite svoje drvo i saznajte šta govori o vama

DOVOLJAN JE POGLED Žene rođene u ova dva znaka su najfatalnije za muškarce Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru