Don Ilija Drmić izdao knjigu “Zajedno čitajmo i razmišljajmo o Evanđeljima”

Don Ilija Drmić, kroz nekoliko godina redovitog i neumornog pisanja na portalu Posušje.info, došao je do pozamašnog broja članaka koje je sve uvrstio u jednu knjigu “Zajedno čitajmo i razmišljajmo o Evanđeljima!” Knjiga broji više od 900 stranica, a u njoj se mogu pronaći pažljivo i stručno tumačena Evanđelja kroz godinu. Kao online izdanje knjige, koje objavljujemo i u ovom članku, možete je lako pretraživati i koristiti za pisanje vlastitih tekstova i/ili tumačenja Božje riječi.

Don Ilija je na jedan pitak i jednostavan način približio čitateljima samo Evanđelje i pisanu Božju riječ koju je uvijek potrebno tumačiti ali na stručan način i od stručne osobe. Slike koje koristi dodatno pomažu razumijevanju napisanog.

Iskustvo koje je stekao u 40 godina svoje službe uveličalo je ovu knjigu koja se, evo, objavljuje kao kruna 40 godišnje karijere svećenstva našeg don Ilije Drmića. 8 godina Ilija je bio župnik župe Vir i to je više nego dovoljno da ga svojatamo kao našeg svećenika.

Don Ilija nastavlja sa svojim pisanjem tumačenja riječi Božje, a ova knjiga je poklon svima koji u Božjoj riječi traže odgovore na sva pitanja koja im tijekom ovog prolaznog života ostanu neodgovorena.

Posušje.info

Objava Don Ilija Drmić izdao knjigu “Zajedno čitajmo i razmišljajmo o Evanđeljima” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas