Đoković šaljivom porukom čestitao Kyrgiosu na tituli i otkrio šta mu još nedostaje za osvajanje Grand slam trofeja

Njihov međusobni odnos je godinama bio izuzetno loš i to isključivo zbog Nicka Kyrgiosa koji je često vrijeđao Đokovića van terena, no sve se promijenilo u Australiji ove godine kada je bio jedan od rijetkih Tenisera koji je stao u Novakovu odbranu. 

Njihov odnos je dosegao još veći stepen bliskosti nakon finala na Wimbledonu u kojem je Đoković slavio 3:1, a dogovoreno je da će pobjednik tog meča ujedno morati platiti i večeru koju tek treba da organizuju. 

U međuvremenu, Kyrgios je nastavio sa izuzetnim igrama i nakon Wimbledona te je prošle sedmice osvojio titulu Washingtonu, a Novak Đoković nije propustio priliku da mu čestita istu. 

“Čestitam čovječe, kakva sedmica. Samo dodaj trening capoeire u svoj dnevni režim treninga i sigurno osvajaš Grand slam turnir”, napisao je Đoković.

Podsjetimo, Đoković je Kyrgiosu odgovorio na nedavni komentar koji mu je Australac ostavio na Instagram objavi na kojoj se vidi kako Đoković trenira brazilsku borilačku vještinu poznatu pod imenom ‘capoeira‘. 

“Ako je ovo potrebno da osvojim Grand slam turnir, u velikim sam problemima”, napisao je tada Kyrgios. 

Inače, Kyrgiosova titula u Washingtonu bila je njegova prva ove godine, a ukupno sedma u karijeri. 

Tenis/dokovic-saljivom-porukom-cestitao-kyrgiosu-na-tituli-i-otkrio-sta-mu-jos-nedostaje-za-osvajanje-grand-slam-trofeja-782632″>sport1.oslobodjenje.bajavno.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://www.tnt.ba
Alem je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija naše Grupacije. Voli da piše o svom poslu, marketingu, online zaradi i putovanjima.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi