Dogs Trust škola za pse ponovo u Mostaru

Zbog velikog broja prijava Škola za pse će ponoviti svoje gostovanje u Mostaru od 2. novembra do 4. decembra 2021. godine.

Vlasnici pasa iz Mostara i okoline koji žele iskoristiti ovu vrijednu podršku i naučiti kako da bolje razumiju svog psa i iskoriste ono što pas voli da ga nauče lijepom ponašanju, mogu se prijaviti na web stranici organizacije Dogs Trust.

Kako je saopćeno iz ove organizacije, Škola za pse je program koji se provodi u BiH na isti način i po istim visokim standardima pomaže i vlasnicima pasa diljem Velike Britanije.

-Dogs Trust je jedna od najvećih organizacija za dobrobit pasa na svijetu i najveća takva u Velikoj Britaniji. U BiH još od 2012. godine kroz niz svojih programa dobrovoljno podržava humano, efikasno i zakonsko upravljanje populacijom pasa, kao jedini način da se dođe do dana kada će svi psi živjeti sretno, sa svojim odgovornim vlasnicima koji o njima dobro brinu, navode iz organizacije Dogs Trust. 

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi