DOBRO vam vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je uglavnom vedro, a i sunce je jutros uranilo i svoje tople zrake po hladnom Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, spomendan je sv. Valentina, sveca ljubavi, sveza zaljubljenih, svih onih koji vole i koje vole, koji se vole.  Ako ste se dobro naspavali, zdravi ustali  i pijete jutarnju kavu s dragim osobama bilo u kući ili na radnom mjestu, pričajte o lijepim snovima ili se prisjetite dragih osoba, uz pokoju šalu i smijeh kava će biti slađa i bit ćete spremni krenuti na izvršavanje današnjih obveza, kojih uvijek ima i dok je čovjek živ bit će i obveza, ali ne žurite – uvijek dolazi sutra kada možete nastaviti ili dovršiti posao ili započeti neki novi.

Ne treba uvijek žuriti, ali uvijek treba ljubiti i ljubav ne kriti, što prije priznate voljenoj osobi da ju ljubite, da vam je stalo do nje, više ćete dana provesti u radosti i ponavljajte riječi ljubavi što češće, grlite što nježnije, a čvršće.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislima, dobrom namjerama i širokim osmijehom na usnama neka vam prođe ovaj dan ljubavi, a svaki sat i svaki dan su vrijeme za ljubav, koju dijelite i ona će se množiti, vama vraćati i srce puniti radošću!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas