DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura  je 7 stupnjeva C, tiho je, a nebo nad duvanjskom krajem vedro, bilo je malo oblaka, ali čim je sunce izašlo, a je jutros uranilo, oblaci su se razišli.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pri kraju tjedna, kada treba polako završavati poslove planirane za ovaj tjedan, kako bi neopterećeni dočekali vikend i uživali u njemu, vjerujemo i nadamo se vremenski ugodnom za šetnju. Sutra je blagdan Blagovijesti (Blagovisti), a u duvanjskom kraju kažu kako s ovim blagdanom prolazi hladno i snježno vrijeme, iako je bilo mnogo godina koje se nisu ravnale po tome, bilo je iznimaka.

Kakvo god vrijeme bilo, neka vam bude drago i milo što možete gledati, osjećati kakvo je vrijeme, a bit će onakvo kakvo je u vašemu srcu, kako se osjećate. Budite raspoloženi na ovome lijepom i toplom proljetnom danu – Božjem daru, ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima, pomozite kad god možete, a u korizmi je milosrđe posebno potrebito kako bi svi radosno dočekali najveći kršćanski blagdan Uskrs.

Sve što dajete drugima, sve što dijelite potrebitima ne čekajući uzdarje, nagradu, vratit će vam se u većim količinama i kad vam bude najpotrebnije, netko sve to gleda i pamti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama krenite u susret i ovom lijepom, mirisnom proljetnom danu i neka vam prođe u dobrom raspoloženju i korisnom poslu.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas