DOBRO vam vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 4 stupnja C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem je bez oblačka, na horizontu malo magličasto, a sunce je jutros uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za katoličke vjernike Čista srijeda ili Pepelnica, počekat korizmenih dana. Ako ste dobro spavali, anđeli vam lijepe snove darivali, mačkari i vile  nisu vas sinoć plašili, onda ste sigurno jutros dobro raspoloženi i orni za sve izazove koje pred vas postavi današnji dan. Nadamo se da pijete prvu jutarnji kavi s dragim osobama ili sami s lijepim sjećanjima i još malo sanjarite budni, ne žurite, uživajte u svakom minutu, svakom satu ljepote života, lijepe trenutke produljite, a one koji nisu takvi skratite što je više moguće i zaboravite.

Bilo bi dobro izumiti nekakvu gumicu koja bi brisala ružne događaje, ružna sjećanja iz našega pamćenja, ali kako još nije izumljena samo se trebamo potruditi i pamtiti samo lijepe sate, dane i rijetke godine, jer je malo godina za koje možemo reći da su bile samo radosne ili samo loše, život nije crno-bijeli – svijet, nego je u njemu stotinu nijansi, šarenilo ovladava, danas ovako sutra onako.

Zato nastojte ljubavlju u srcu, pozitivnim mislima, osmijehom na usnama obojiti svijet veselim bojama, život ljepšim i radosnijim i sebi i svima i svemu oko sebe.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas