DOBRO vam vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 3 stupnja C, tiho je, a prohladno, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, malo je maglovito, a sunce se polako budi iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pa ako se po jutru dan poznaje onda će biti lijep za ovo doba godine, a zadnji je jesenski dan, jer već sutra, 21. prosinca, u svitanje, stiže nam kalendarski  zima, kada će dan biti najkraći, pa se malo pomalo produžavati. Narod kaže kako od Božića  svaki dan biva dulji za toliko vremena koliko je potrebno “pivcu da priskoči priko praga”.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepe snove snivali i već pijete prvu jutarnju kavu, ne zamarajući se duljinom dana, već jutarnjim čavrljanjem s dragim osobama, spremni za susret s novim danom, svim obvezama i izazovima koji stoje pred vama. Ako vam nešto ne bude po planu, onako kako ste zamislili, predahnite, ponovite, ispravite ili krenite iz početka, strpljivo, polako, temeljito. Važno je da vama ne ovlada malodušje, da ne izgubite samopouzdanje, budete odlučni i ne bojte se, samo hrabro!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremnošću pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-najljepšem daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas