DOBRO vam vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 2 stupnja C, puše lagana bura, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom  je vedro, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i pohladan, ali pogled na vedro nebo s malim oblačićima kao ukrasima, pruža nadu u lijep dan i dobro raspoloženje na početku novoga radnoga tjedna. Vjerujemo da  ste se dobro naspavali, lijep snove sanjali i kavu popili s dragim osobama ili sami s lijepim sjećanjima.

Danas će se moći lagano prošetati i do tržnice u Tomislavgradu, posljednjeg pazarnog dana ove godine, pa treba kupiti još ponešto što smo zaboravili za predstojeće blagdane, ali ne kupujte ono što vam ne treba privučeni šarenilom i reklamama. Bolje učinite dobro djelo, ako ste u mogućnosti darujte onima koji nemaju ono najosnovnije, bit će vam zahvalni, a vi ćete se osjećati bolje. Nakon nekoliko kišnih i hladnih dana danas je zdravo samo prošetati gradom, selom, onako, bez ikakve obveze.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremnošću pomoći potrebitima, zahvalni Bogu na još jednom danu-velikom daru u kojemu ćete činiti dobra i korisna djela, a sve s osmijehom na usnama i vedra pogleda!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas