DOBRO vam vedro i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 2 stupnja C, tiho je, ali prohladno, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje, prekriveno maglom u svitanje, obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu, pa ako ste se dobro naspavali i lijepe snove snivali, sada pijete prvu jutarnju kavu gledajući kroz prozor na vedro, plavo nebo i slušajući cvrkut ptica s ogoljelih grana drveća ispod kojih je tepih od žutoga i sivoga lišća, koje odlazi u nepovrat.

Vjerujemo da ste nakupili snagu, imate radnog elana za odraditi sve današnje poslove i obveze, ali, uvijek to ističemo, bez žurbe. Što god radili neka bude temeljito kako ne biste morali ispravljati, ponavljati, treba uraditi jednom ali kako valja i da je ono što uraditi na dobrobit i vama i svima oko vas.

Jutros je vedro i sunčano, a osvit novoga dana-lijepoga Božjeg dara na Duvanjskom polju (fotografija uz naslov, snimljena oko 6 sati) bio je čaroban, polje prekriveno maglom, a brda iščekuju buđenje sunca, prizor vrijedan divljenja.

Srca ispunjena ljubavlju, duše mirom, pozitivnim mislima i empatijom za druge, krenite hrabro u susret novom danu i ne bojte se, osmijehom možete razoružati svaku zlobu, svaku zlu pomisao, riječ, zato dijelite osmijehe i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas