back to top

DOBRO vam umjereno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 5 stupnjeva C, puše jaka bura, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je oblačno, a sanjivo sunce se pojavljuje iza planine.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, dobro hladan, pravi zimski, još uvijek u duvanjskom kraju nema snijega osim na planinama, s kojih jaka bura donosi hladnoću, a na polju, ulicama, putovima ima mraza, pa je sklisko, klizavo, zato oprez pri vožnji i hodanju.

Ako ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali i jutros zdravi probudili, pijete kavu i spremate se na posao ili ste već stigli, budite Bogu zahvalni na još jednom danu-velikom daru, u kojemu ćete činiti dobra djela, biti empatični, spremni pomoći drugima, pomoći potrebitima, ali raditi to u tišine, ne dižući na sva zvona, jer bi to značilo da niste od srca darovali, nego iz interesa za svojim uzdizanjem, samohvalom, ne misleći pri tome kako trebati biti u sebi sretni. Uvijek je sretnija ruka koja daje, od one koja prima, ne zaboravite to!

Ako ljubav u srcu nosite, a duša vam je ispunjena mirom, savjest vam je čista, vi ste posvećeni i nitko vam ništa ne može, ni zli ljudi, ni krivi pogledi, ni zavidni susjedi, zato krenite hrabro u susret i ovome danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas