back to top

DOBRO vam umjereno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 5 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, a sunce se probudilo i već Duvanjsko polje obasjalo, pa je očekivati kako će otopliti s odmakom dana.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na svetkovina Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, jutro je pohladno, ali je vedro, zdravo, sve je bolje od dosadne kiše i južine, posebice takvo vrijeme teško podnose oni koje kosti bole, a među starijima mnogo je takvih. U danima Došašća, a primijetili ste to i po našim objavama, mnogo je humanitarnih akcija prikupljanja pomoći potrebitima, među kojima godinama posebno mjesto zauzima HU “Kap ljubavi” iz Tomislavgrada s djelovanjem na mnogo širem područje, gdje god zatreba. Češći su i  posjeti starima, bolesnima, darivanje djeci…treba to uvijek, svakoga dana kada smo u mogućnosti, ali ovo predblagdansko vrijeme je milosno i milosrdno, a u duvanjskom kraju je uistinu mnogo dobrih, humanih i plemenitih osoba, Bogu hvala spremnih pomoći i dobro je da to čine od srca, a dobrote i dobročinstava nikada nije previše.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge i spremnošću činiti dobra djela, s osmijehom na usnama širiti radost i dobro raspoloženje, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom i najljepšem daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas