DOBRO vam uglavnom vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo oblaka koji plove plavim nebom iznad Duvanjskog polja, ali sunce je rano na svoje radno mjesto stigla pa će odraditi, otjerati oblake!

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radnu u tjednu, a nakon deset dana molitve, slavlja i feštanja, ali nije tu kraj, u duvanjskom kraju slavlja se nastavljaju, svadbama, ima još i svetkovina, sad će nogometni turniri, općinska liga, dakle kulturna djelatnost nastavlja se sportskom, a uskoro će masovnija “turistička” sezona u Tomislavgradu, ne u onom klasičnom smislu da nam stižu strani turisti, oni koji plaćaju smještaj i boravišne takse, ma ne, nego nam dolaze naši dragi sa strane, iz tuđine, ali potrošnja će sigurno naglo porasti, ne žale naši kad stignu u rodni kraj, svoji na svome, a na odmoru, pa treba slaviti, zato im svi poželimo dobrodošlicu, osmijeh pri susretu, susretljivost i široki zagrljaj. I ta lijepa i svima korisna “turistička” sezona traje do iza Gospojine, nekima nikad dovoljno, ali tko je zdrav treba raditi, a svi idu, žive i rade gdje im je bolje, ne znači uvijek i ljepše, ali tko će sve sastaviti.

Zato, s ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislima neka vam prođe i ovaj dan, za sve ugodan i koristan!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi