DOBRO vam toplo i vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 23 stupnja C, nema vjetra, a nebo nad duvanjskim krajem čisto je i lijepe  plave boje, sunce se rano probudilo i svoje tople zrake na Duvanjsko polje poslalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, pa je toplo u rano jutro na sredini mjeseca srpnja. Kad prije pola ovog mjeseca prođe, dok se okreneš proletiše dani, mjeseci i godine, minuše kao jutarnja magla  uz planinu kad bježi pred suncem. Vi polako pijte jutarnju kavu, bez žurbe, uživajte u svemu što raditi, jer sve što se na brzinu radi ne obiluje plodovima i često se mora ponavljati, greške ispravljati. Zato, kad nešto radite radite temeljito i naravno neka to bude na korist vama i svima oko vas. Ako i na trenutak posumnjate da vaša rađa može nekome štetiti, može ga ožalostiti,  dvaput razmislite prije nego raditi nastavite.

Sve što drugima šteti nikako ne može biti vama od koristi, jer ako je nesretan vaš član obitelji, rodbine, susjed, prijatelj, radni kolega…ako ste uistinu čovjek, ne možete ni vi biti sretni, ma znate to, pa ipak ponekada oštećujući druge, lažući, kradući, varajući… druge učinite nesretnim, a za kratko vam se to obije o glavu. Ne dopustite da vam se to ni greškom dogodi!

Ako u srcu gajite ljubav, u duši mir, želite svima dobar i radostan dan, ne bojte se današnjih izazova!

  Široki Brijeg: Počelo je dobro…

www.tomislavnews.com

 

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi