DOBRO vam razmjerno vedro proljetno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 6 stupnjeva C, puše slab vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, na istoku ima bijelih oblaka, ali sunce je uranilo i njegove zrake već griju Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi proljetni dan ove godine, dan u kojemu ima i sunca, i vjetra, i oblaka, pa proljeće časti velikim izborom od vremena, ali i od prirode: snijega ima još na vrhovima planina i po udolinama, u hladovinama, a u šumarcima, prančiocima, u zaklonicama cvjetaju i mirišu proljetnice, prvo cvijeće koje nikne i ispod snijega pa čim se ukaže sunce one rašire svoje latice.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, da pijete kavu uz cvrkut ptica i sunce na prozoru i da je proljetni nemir već  u vama, da ste puni elana za nove početke, za nove ljubavi ili rasplamsaj sadašnjih, koje nikada ne stare, ne prolaze, jer ljubav je vječna, neprolazna, ona je temelj, zemlja i nebo ovome svijetu. Zato čvrsto stojte na zemlji, ponekad je lijepo zagledati se i u nebo, sunčano ili zvjezdano, malo sanjariti, pjevušiti…Danas je i Svjetski dan poezije, danas je, dakle, lijep i obećavajući dan-Božji dar za sve koji (se) vole i koji su voljeni, za sve što slave život i sve njegove radosti, ali i za tuge, jer nema nam druge, što god nam život donese budimo zahvalni, a sve prolazi, sve se mijenja.

Samo neka vam stalni budu ljubav u srcu, mir u duši, empatija za druge, pozitivne misli i osmijeh na usnama!

www.tomislavnews.com/Foto:M.P.

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas