DOBRO vam razmjerno vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 14 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima malo oblaka na istoku,  ima i magle u dolinama, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, pa ga iskoristite najbolje što možete, u dobrom raspoloženju s obitelji ili prijateljima, dragim osobama. Kasnoljetni dan, kada već miriše na jesen, toplo i sunčano vrijeme mami u šetnju po gradu, po polju, brdu, gaju, planinama…kuda god krenuli čeka vas lijepa priroda i miris cvijeće čije latice još jesen i ne slute.

A ako krenete u gaj, u brda gdje je niska šuma liskova, iskoristite šetnju za branje lješnjaka (lišnjaka) jer su rodili i ove godine, pa spojite ugodno s korisnim. Može i uz lijepe stihove: “Liska jaka, ja dragi nejaka, al’ ti mogu ubrati lišnjaka!”

Sve što budete radili, kamo god krenuli, neka vam srce bude ispunjeno ljubavlju, duša mirom, a misli pozitive, uz zahvalnost Bogu na još jednom velikom daru-lijepom danu, s osmijehom na usnama budite spremni pomoći potrebitima, ohrabriti malodušne, utješiti one utjehe potrebne i širite radost svuda oko sebe kako bi vam i ovaj dan bio ispunjen dobrim djelima i zadovoljstvom.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas