DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro uz malo magličastih oblaka iznad planina, ali sunčane zrake već osvajaju Duvanjsko polje.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan u kojemu se moli i odmara, u kojemu se ne zamara velikim poslovima ni teškim obvezama, sve može čekati sutra, osim, naravno, jutarnje kave i spremanja ručka, nedjeljom najčešće obiteljskog. Budite radosni ako se barem nedjeljom šira obitelj nađe na okupu, što je danas rijetkost. Nedjelja je i dan sjećanja i podsjećanja na lijepe događaje, na drage ljude, ali je i dan za posjet rodbini, prijateljima, ne trebate čekati posebne prigode, posebne razloge. Ne trebate ni poseban povod telefonski nazvati drage osobe, upitati ih za zdravlje, raspoloženje i na taj način, ako ste udaljeni, budite povezani.

Vjerujemo da vam noćašnje pokretanje kazaljki na satu za jedan sat naprijed, tzv. ljetno računanje vremena,  nije poremetilo bioritam. Ako jutros i jest lako se i brzo na to priviknuti, brže ako ne budete ponavljali ono: “Sad je po starom računanju…”, iako vjerujem da se mnogi među nama pitaju  čemu to kada se vrijeme ne može ni u životu, u stvarnosti ni zaustaviti, ni ubrzati, nije vrijeme vozilo da upravljate njime i mijenjate brzine!

Zato, ne mislite na to, s ljubavlju u srcu, mirom u dušu, empatijom i pozitivnim mislima, učinite i ovaj Božji dan korisnim, ugodnim, unesite radost i ljepotu u svoj život i sviju i svega oko vas, uz široki osmijeh na usnama ispunite ga srećom!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas