DOBRO vam razmjerno vedro i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 16 stupnjeva C, puše vjetar, lijepo je zahladilo, osvježilo, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, vjetar razgoni oblačiće iznad planina, a sunčane zrake mu pomažu.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za mnoge u Tomislavgradu, nakon vesele večeri, jer je uistinu sinoć bilo veselo ispred duvanjske Spomen bazilike, raspjevano, razigranu i dosjetkama voditelja fra Đoke začinjeno. Nakon dvije godine “izoliranosti” druženje, pjesma i šala, smijeh, svima su nam potrebni.

Duvnjake i njihove goste čekaju još četiri  svečana, slavljenička dana u kojemu će biti i molitve, i pjesme, i priče…jer je prva trećina mjeseca srpnja u Tomislavgradu posvećena duhovnom i kulturnom okrjepljenju, pa je dobro tko god je u mogućnosti tomu dati svoj obol, ako nikako drukčije onda nazočnošću misama, priredbama…

Znate da ovaj život nije vječan pa ga treba proživjeti najbolje što znamo, proživjeti ga tako da nikada sebi ne predbacujemo kako smo ga uzalud živjeli, kako nije vrijedilo…

Uz srce puno ljubavi, mir u duši i osmijeh na usnama, uljepšajte sebi i drugima jedan i jedini život, unesite radost u njega i nikada nećete zbog toga zažaliti, život ćete sretnim učiniti!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru