DOBRO vam razmjerno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 15 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je oblačno, a sanjivo sunce tek se nazire iza oblaka, iznad dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, po jutarnjim oblacima mogao bi biti i kišan, ali jesen je i vrijeme joj je, ako neće sada, kada će. Pred nama je vikend, a to za mnoge znači i dva dana odmaka od svakodnevnoga posla, promjene u dnevnom ritmu, obvezama. Zato danas pokušajte odraditi sve planirano u ovome tjednu, a u dane vikenda radite samo ono što volite, što vam čini zadovoljstvo, a ne ono što trebate uraditi. Nisu mnogi te sreće da im pričinjava zadovoljstvo sve što trebaju uraditi, ali se vrijedi potruditi i sa zadovoljstvom raditi sve što trebate..

Listopad je Mjesec knjige i čitanja, pa mi preporučujemo čitati knjige koje niste uspjeli za lijepih i sunčanih dana, jer oblake možete rastjerati i čitajući zanimljive i vedre knjige. Ma znamo kako je na čitanje teško nekoga nagovoriti, čitati voliš ili ne voliš. A knjiga, uistinu, ima mnogo, izbor je velik, nekada nam se učini kako ih se na godišnjoj razini više napiše, objavi, nego pročita, ali to se nama samo pričinjava, uvijek se pisalo i čitalo, ali ovo je vrijeme trke, žurbe…pa je teško naći vremena za mirno i ugodno čitanje. Zato je ovo samo naša preporuka, a vi, eto vam..

Što god radili i kuda god hodili, neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije, uz zahvalu Bogu na još jednom danu-lijepom daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas