back to top

DOBRO vam razmjerno oblačno i tiho jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim i bijelim oblacima, ima ponegdje i vedrine, a sunce se još ne nazire iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen osmi dan studenoga, a još nije zastudilo, nema ni mraza, ni leda, zato ima kiše ne pretek, a jugovina koja je protekli tjedan jako puhala izmiješana s kišom, pljuskom, dobrano je ogolila grane na drveću. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, uranili i pijete prvu jutarnju kavu dobro raspoloženi. Samo neka prevladava dobro i odmah je dobro!

Ako ste zavirili u svoju nutrinu, preispitali savjest i zadovoljni ste onim što vidite, što osjećate, krenite hrabro u susret i ovome danu-velikom Božjem daru i budite zahvalni da možete hodati i raditi, ljubiti, spremni ste pomoći potrebitima, utješiti one utjehe potrebne, vi ste posvećeni i takvima se osjećajte. Ne marite za lažne priče, zavidne poglede, ljude negativne energije, život će vam uzvratiti ono što dajete drugima, po onoj: “Dobro čini i dobru se nadaj!”

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, osmijehom na usnama i dobrim vibracijama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas