back to top

DOBRO vam razmjerno oblačno, hladno i snježno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja C, tiho je, noćas je opet snijeg zabijelio krovove, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je bijelim oblacima, ima vedrine na istoku, sunce se, izgleda, polako budi, proteže.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, hladan i snježan, a nakon jučerašnje kiše koja je isprala snijeg i s krovova i ulica, jutros je opet osvanuo tanki pokrivač. Nadamo se da ste dobro spavali, lijepo sanjali, prija vam prva jutarnja kava budilica u razgovoru s dragim osobama ili ste sami pa u miru uronite u lijepa sjećanja, drage uspomene, duge zime duvanjske…

Ako se, pak, spremate na put vozilom ili samo do trgovine, pazite, cesta je mokra i skliska, ponegdje i zaleđena, pa polako, uz oprez, vozili ili hodila. Najljepše je onima koji ne moraju nigdje iz toploga doma, koji nemaju većih obveza pa se mogu prepustiti čitanju dobre knjige ili gledanju tv, ali bez politike, neki zanimljiv dokumentarac ili neka lagana sapunica neće vas nasikirati, nego zabaviti i opustiti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremni pomoći starima i nemoćnima, budite vedri, raspoloženi i osmijehom na usnama širite radost i veselje svuda oko sebe, uz zahvalnost Bogu na lijepom daru-novom danu!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas