DOBRO vam pretežito oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada

Temperatura je 7 stupnjeva C, nema vjetra, a nakon jučerašnjeg vedrog dana, jutro je osvanulo pretežito oblačno, a iza dragih planina kroz oblake naziru se sunčane zrake.

Ugodan vam današnji dan, Blagovijesti (Blagovisti) blagdan, a jutro je baš blago, tiho, nebo je većim dijelom prekriveno sivim i bijelim oblacima, pa je moguća i kiša. Bio je dovoljan samo jedan dan da se priroda nakon polaganog buđenja naglo trgne, počne obnavljati i bujati, pa su se pupovi već “nadigišili”, spremni cvjetati. Sve u svoje vrijeme, a svako vrijeme nosi svoje breme, probleme koje treba rješavati, ali danas je blagdan i subota, pa ne planirajte ništa teže raditi, niti veće probleme rješavati, obveze izvršiti, ostavite to iza nedjelje, možda se mnogo toga samo od sebe riješi. Sjetite se koliko ste puta uvečer prebirali, razmišljali kako riješiti neke probleme, obveze, a nakon prospavane noći i lijepih snova sve se rješavalo “k’o podmazano”. Jedino oko čega se treba brinuti jest zdravlje, vaše i vaše obitelji, a kad je čovjek zdrav, ne mora biti ni mlad, sve mu je taman “i voda mu je slatka”.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim namjerama, empatijom i osmijehom na usnama, neka vam bude ispunjen i ovaj blagdan-radostan dan!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas