DOBRO vam pretežito oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je minus 1 stupanj C, tiho je, nebo nado duvanjskim krajem pretežno je oblačno, a sunce se tek nazire iza oblaka iznad  dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu, oblačan i nekako sanjiv, pa se bilo teško ustati iz tople postelje, pa ipak su brojni vjernici jutros krenuli na Misu zornicu u duvanjsku Spomen baziliku, kažu da je to za njih najmanja pokora koju mogu učiniti u iščekivanju radosnog događaja. Pripremiti dušu i tijelo za  nadolazeće blagdane.

Noć za nama bila je hladna, temperatura zraka bila je u minusu, pa je jutros malo poledilo po cestama, dok su neke ulice u samom gradu sinoć posute solju, pa je manje klizavo, ali svi koji vozite ili hodite pazite! Javljaju jutros naši “ophodari” kako je na cesti Bukovica – Roško Polje, preko Vranbabe (a radovi su na putu!) prava sreće uspjeti proći, ima malo i snijega, zaledilo, pa je došlo i do zastoja. (O tome kasnije!), a srednjoškolci iz Roška Polja krenuli u školu u Tomislavgrada, pa – ako zakasne neka im je opravdano?

Sve će vam biti lakše na ovome hladnom danu ako vam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom, ako ste spremni pomoći potrebitima s toplinom u pogledu i sjajem u očima, zahvalni Bogu na još jednom danu-velikom daru, širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com/Foto: prekrasno svitanje novoga dana na Duvanjskom polju

 

 

www.tomislavnews.com

Popularno danas