back to top

DOBRO vam oblačno i za ovo doba godine toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi kišni oblaci i kiša “samo što ne pada”, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan pri kraju tjedna, a na početku novoga mjeseca – prosinca, pa neka vam prosinac škrtim sunčanim zrakama prosije, ugrije dušu i barem koji dan učini vedrim. Prvi dan prosinca jest oblačan, ali je za ovo doba godine topao, pa kažu da je topla zima majka siromaha, a meteorološka zima, za razliku od kalendarske, započinje upravo danas, 1. prosinca. Uključuje mjesece prosinac, siječanj i veljaču.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, prvu jutarnju kavu već popili i krenuli na posao ako vam je radno mjesto izvan kuće, a ako radite u kući i po kući, prije svega mislimo na žene, to vam se ne računa u posao, u rađu. Rekla bi pokojna strina: “Kako će mi se vidit’ što po cili bogoviti dan radim u kući, spado s nogu, jerbo što ja skuvam vi poidete, što očistim vi isprljate i tako svaki dan, nije pošteno što govorite da ništa ne radim, ali vidi Bog!”.

Unatoč sivim oblacima vi budite vedri, raspoloženi, na šalu spremni, za rađu orni i neka vam u tome prođe cijeli dan, jer nema vam nikakve koristi biti mrzovoljni, malodušni, a o ljutnji i svađalačkom tonu da i ne govorimo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i pozitivnim mislima, osmijehom na usnama, širite radost i dobre vibracije na sve strane, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru i ne bojte se, hrabro krenite u susret svim izazovima, svim ljepotama koje stoje pred vama!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas