back to top

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, puše jugo, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, teškim oblacima, kiša propadava, a sunce još spava.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, oblačna i vjetrovita, onaj mlaki vjetar, Duvnjaci kažu bolesna južina, a baš ne godi ova mlakost, bura je zakon, hladna, ali zdrava. Nažalost ili na sreću nije ni vrijeme po željama, inače bi isto stajalo godinama, jer se ljudi, ovakvi kakvi su, dugo me bi mogli dogovoriti kakvo vrijeme svima odgovara, zato se netko drugi brine o tome.

Ako ste se dobro naspavali, a vrijeme jest od spavanja, pijete kavu s dragim osobama, lako ćete za vremenske (ne)prilike, posebice ako ne morati nigdje ići, putovati, jer su ceste mokre i skliske, sluti se snijeg. Kod mnogih Duvnjaka je jutros napadao i do 60 centimetara, mislimo na one u Njemačkoj, u okolici Münchena, pa unatoč čišćenju bagerima, mnogi naši vjeruju samo u lopate, pa će biti žuljeva. Ako vam je utjeha na ovoj južini, barem ne morate čistiti snijeg i prohodno je, a ruže duvanjske još uvijek cvjetaju.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, s osmijehom na usnama i pozitivnim mislima širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe, a vedrim pogledom rastjerajte tamne oblake i ne zaboravite zahvaliti Bogu na novom danu-velikom daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas