DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura  zraka je 16 stupnjeva C, tiho je i razmjerno toplo, nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi kišni oblaci kroz koje se iznad dragih planina sunce tek nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen zadnji ljetni dan, a pri kraju tjedna, vikend pred nama je već jesenski, pa iako je svako godišnje dobra lijepo na svoj način, nekako jesen unese sjetu u duše, žuto lišće polako pada s drveća, a sivo je već na zemlji, vjetar ga nosi i polako nestaje, umire. Sada će i duge kiše jesenje, a iza toga slijedi snijeg, hladni dani i duge noći. Ako ste tijekom ljeta upili dovoljno topline, pohranili svjetlost u potkrovlje očiju, tada ćete lakše podnijeti i kiše i hladnoću.

Ne osvrćite se na klimatske promijene, ni kalendarsku izmjenu godišnjih doba, zavirite u svoju nutrinu, pa ako je tamo sve na mjestu baš vas briga koje je godišnje doba, u svakom pronađite ljepotu ili je isijavajte iz sebe vedrinom i dobrim raspoloženjem.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremni pomoći svima potrebitima, zahvalni Bogu na još jednom danu-lijepom daru, hrabro krenite u susret novim susretima s dragim osobama, ne bojte se radnih obveza, s osmijehom na usnama i širokim zagrljajem neka vam počne i ovaj dan u kojemu ćete širiti radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas