DOBRO vam oblačno i kišno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, tiho je, pada kiša, a nebo je prekriveno sivim oblacima pa izgleda da će kiša padati cijeli dan, sunce još spava iza tmurnih  oblaka.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan odmora, a i što biste mogli raditi po ovakvoj kiši, osim ostati doma i dan ispuniti onim što volite, što vam čini zadovoljstvo: nakon jutarnje kave igra s djecom, unucima, ili čitanje dobre knjige, gledanje omiljene serije, dokumentarnog filma…Ako ste u dogovoru s obitelji odlučili što danas ručku, domaćice su skinule veliku brigu s vrata. Nije teško skuhati, pripremiti kada znate što, a svi u obitelji to vole, tada se priprema s ljubavlju i mora biti ukusno.

Danas je i spomendan svetoga Martina-Martinje, čija proslava i nije imala neku tradiciju u duvanjskom kraju, ali od kada je više od deset   vinograda i duvanjski vinogradari proslavljaju svetoga Martina. Pa neka im je sretan imendan nebeskog zaštitnika njihovih vinograda i vina.  Ne treba pretjerivati u slavljenju, sve umjereno, posebice oprezni trebaju biti vozači jer su ceste mokre i skliske.

Svim Martinima i Martinama sretan imendan njihovog nebeskog imenjaka!

Sve što radite i kuda god hodite neka vam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite pozitivnu energiju i radost na sve strane, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-lijepom daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas