DNEVNI HOROSKOP ZA 26. APRIL Vaga je na prekretnici, Lav zrači gdje god se pojavi, a Jarac da ne obraća pažnju na tračeve…

Ovan
Cijele ove nedjelje bićete više fokusirani na novac i zaradu, nego na osjećanja i porodicu. Danas se potrudite da napravite mali predah od pravljenja planova i posvetite se partneru. Promjene vremena vam teško padaju, potrebno vam je više sna.

Bik
Danas ste posebno energični, sve poslove koje ste neko vrijeme ostavljali po strani, sada sa uspjehom završavate. Potrebno vam je više nježnosti od partnera. Provjerite da li i on osjeća isto. Problemi sa varenjem.

Blizanci

Kako vam se bliži rođendan, to ste sve napetiji i nervozniji. Prebirate po glavi šta sve niste završili, koje ste prilike propustili. Budite blaži prema sebi. Razmišljajte pozitivno i mudro isplanirajte sljedeće korake.

Rak

Danas bi bilo dobro da više vremena posvetite prijateljima i porodici. Stare razmirice i sukobi biće riješeni, a vi ćete napraviti rez i odstraniti iz života one koji vam ne žele dobro. Imate podršku partnera, dosta se na njega oslanjate. Više se krećite.

Lav
U centru pažnje ste gdje god da se pojavite, prosto zračite da vam je nemoguće odoljeti. Iskoritite ovu harizmu da „progurate“ svoj plan na poslu. Ideja je dobra, samo treba da nastupite odlučno. Smanjite uživanje u slatkišima.

Djevica

Uradite sve što možete da proširite svoje vidike, značiće vam na poslu. Učite, istražujte, upoznajte nove ljude, imate dobre šanse da napredujete a sve zavisi upravo od toga koliko ste spremni da prihvatite novitete. Nedostaje vam druženje.

Vaga

Nalazite se na prekretnici, privatni život ometa poslovni i nikako ne uspjevate da uspostavite ravnotežu. Povedite računa o novcu, moguće je da ćete donijeti pogrešnu odluku o zajedničkoj imovini. Nervozni ste.

Škorpija
Postoji mogućnost da će vam ponuditi da idete na poslovni put, što bi vam baš prijalo jer ste izuzetno iscrpljeni. Partner se osjeća zapostavljeno, i to s pravom jer ignorišete njegove potrebe. Muči vas glavobolja.

Strijelac

Dobićete ponudu od jedne ženske osobe za saradnju, ali bilo bi mudrije da odbijete. Nije povoljan trenutak za ulazak u nove projekte, sačekajte koju nedjelju. Iznenadan poziv jedne osobe iz vaše prošlosti će vam uljepšati dan. Pazite zglobove.

Jarac

Povoljan je trenutak da uložite novac u neki manji posao, pod uslovom da je riječ o saradnji sa osobom u znaku Bika ili Djevice. Romantični ste, zaneseni, ne dozvolite da vam sitni tračevi pokvare raspoloženje. Više vježbajte.

Vodolija
Organizovani ste i puni elana, danas ste na poslu nezaustavljivi. Dobar je dan za finansije, moguć je neočekivani priliv novca. Partner je isplanirao romantično veče, čak i ako na kraju dana budete umorni, potrudite se da mu udovoljite.

Ribe
U dobroj ste poziciji na poslu da pregovarate o povećanju plate. Nadređeni vam vjeruju, ali vi morate da pokrenete razgovor o povišici. Muči vas ljubomora, ali nemate razloga za brigu. Ljubav vam je uzvraćena.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

Popularno danas