DNEVNI HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR Blizancima Merkur stvara probleme, Djevice boli glava, Vage podržava jedna osoba

Ovan

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem problema sa zdravljem koji mogu nastati zbog nedovoljnog spavanja ili konstantnog umora. Najvažnije je da se okrenete sebi i da razumijete da vaše zdravlje nema cijenu.

Bik

Uticaj Venere u Škorpiji je veoma problematičan jer imate osjećaj da mnoge stvari ne možete da kontrolišete i to vas jako iritira. Kroz dobar razgovor sa partnerom možete sve to prevazići ili sagledavanjem svoje životne situacije. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Danima se osjećate već iscrpljeno i pomalo negativno zbog negativnog aspekta Merkura koji je retrogradan i koji vam stvara probleme u komunikaciji sa ljudima sa kojima ste svakodnevno okruženi. Najvažnije je naučiti da poštujete sve ono što dogovorite u vezi posla.

Rak

Do kraja dana imaćete nekoliko zanimljivih razgovora sa prijateljima ili dragim osobama iz neposrednog okruženja koji vam potvrđuju vašu vrijednost kao osobu. Povedite više računa o tome kakav utisak ostavljate na svoje članove porodice jer je njima jako važna vaša podrška.

Lav

Do kraja dana okrenite se sebi i svojim aspektima odmaranja i opuštanja jer je to prevashodno bitno za vas. Sve ono što drugi očekuju od vas to je samo njihova projekcija i nemojte se osjećati loše zbog toga.

Djevica

Danas ćete biti okupirani drugim ljudima posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Najvažnija situacija jeste rješavanje odnosa sa starijim članovima porodice i njihovim emotivnim potrebama. Glavobolja.

Vaga

U ovom periodu je jako važno da vodite računa o mogućim emotivnim svađama sa partnerom i sa članovima porodice. U tom smislu osoba u znaku Jarca vam je velika podrška kao prijatelj.

Škorpija

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više da date kada su u pitanju poslovni aspekti. Partnerski odnos može da bude veoma komplikovan ako budete previše insistirali da se parter pravda. Zdravlje je stabilno.

Strijelac

Vaša situacija sa zdravljem je veoma komplikovana zato što već neko vrijeme imate problematične snove. Zbog nedovoljnog spavanja možete imati probleme i sa imunitetom. Povedite o tome računa i odmarajte malo više.

Jarac

Danas ćete tvrdoglavo braniti svoje stavove kada su u pitanju odnosi u krugu prijatelja. Osoba u znaku Ovna vas podržava kada su u pitanju svi aspekti poslovanja sa inostranstvom i to vam je velika prijateljska podrška.

Vodolija

Odnosi u krugu porodice se stabilizuju zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i da sve sredite na vrijeme. Odnos sa partnerom je stabilan zahvaljujući partnerskoj nježnosti. Ipak je vrijeme da se okrenete malo više sebi i svojim aspektima zadovoljstva.

Ribe

Ujutru ćete biti jako dobro raspoloženi ali kako odmiče dan osjećate problem u odnosu sa partnerom koji već neko vrijeme ljubomoriše. Najbitniji je otvoren i iskren razgovor koji već neko vrijeme izbjegavate.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas