DNEVNI HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR Strijelac da obrati pažnju na blisku osobu, Vodolijama slijedi otkrovenje…

OVAN
Dnevni horoskop za 12. oktobar predviđa veliku želju za promjenom. Već neko vrijeme se osjećate kao da tapkate u mjestu, i danas je dan kada počinjete aktivno da tražite nešto novo što bi vas ispunilo uzbuđenjem. Kada je ljubav u pitanju, nešto krijete od partnera, a trebalo bi da mu kažete.

BIK
Očekuje vas naporan dan, ako se ne budete dobro organizovali, sigurno ostajete duže na poslu. Početak dana iskoristite da napravite čvrst plan, jer inače, sve obaveze će se preliti jedna u drugu i zatrpati vas u potpunosti! Moguća je najava novčanog dobitka.

BLIZANCI
Dnevni horoskop za 12. oktobar najavljuje vam manji konflikt, vjerovatno na poslu. Neko nije u pravu, a pokušava sve da prebaci na vas i nemojte to da trpite. Udahnite duboko, imajte samopouzdanja i izborite se za pravdu, jer ne postoji ništa što vas „jede“ iznutra kao nepravda.

RAK
Filozofski ste raspoloženi danas, analizirate i sebe, i svoju okolinu više nego inače. Dolazite do zaključka da u nekim odnosima zaslužujete više, i morate da odredite sljedeće korake kako biste to i ostvarili. Popodne se opustite i idite u šoping.

LAV
Dnevni horoskop za 12. oktobar vas savjetuje da sebi ostavite više prostora. Imate previše stvari o kojima razmišljate, i nekako ste usred svega toga zaboravili da mislite malo i na sebe. Budite romantični i pustite partnera da vam ugađa, to će vas opustiti i rasplamsati strasti!

DJEVICA
Vaš dnevni horoskop okrenut je spiritualnom, želite da dokučite neku višu svrhu u svom životu. Niste često u takvom raspoloženju, pa se osjećate pomalo nesigurno. Potreban vam je savjet osobe koja vas dugo i dobro poznaje, zakažite popodnevnu kafu i ispričajte se.

VAGA
Vrlo ste kreativni danas, i želite sve što osjećate da pretočite u konkretne stvari. Zdravlje vam je odlično, ali u ljubavnom životu kao da niste sigurni šta bi trebalo sljedeće da uradite. Neko iz okoline se previše oslanja na vas.

ŠKORPIJA
Moguće je da ćete se naći usred neke svađe u porodici, i da nećete biti sigurni kako da riješite situaciju. Nemojte da vas opterećuju tuđi problemi, pokušajte da se izvučete i okrenete se sebi. Ako možete, klonite se beskrajnog skrolovanja po društvenim mrežama, samo će vas unervoziti bez potrebe.

STRIJELAC
Dnevni horoskop za 12. oktobar upozorava vas da neku osobu iz okoline previše idealizujete. Pomalo ste zaslijepljeni stvarima koje vam je pričala, i treba vam više činjenica i znanja o njoj da biste znali kakav odnos bi trebalo da imate. Možda je u pitanju neko s kim se povremeno viđate, ali možda i neko na poslu.

JARAC
Neko pokušava sve svoje probleme i obaveze da svali na vas, čeka vas susret sa pravim energetskim vampirom! Budite fokusirani na sebe i svoje potrebe, a ne na nekoga ko vam sigurno ne bi uzvratio pomoć i ljubaznost, već samo traži „žrtvu“. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi s leđima.

VODOLIJA
Vaš dnevni horoskop za 12. oktobar  predviđa veliko otkrovenje. Već neko vrijeme vas muči informacija koju ste dobili, ali konačno shvatate širu sliku i otkrivate da je ono što će se desiti dobro za vas. U ljubavi, želite flert i uzbuđenje, a ne rutinu i dosadu.

RIBE
Vaš dnevni horoskop savjetuje da se opustite i pokušate da provedete neko vrijeme sami. Uzmite staru, omiljenu knjigu ili gledajte film koji vam uvijek prija, vašem tijelu je potreban odmor, a vašim mislima predah od „ludila“ koje vas okružuje. U ljubavi vam je sve baš kako biste željeli.

aloonline.ba

Popularno danas