DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR

OVAN
Dnevni horoskop za 11. februar vam donosi vesele vijesti. Ono što ćete čuti uljepšaće vam dan! Ne zalećite se previše za ljude koji od vas samo crpe energiju i traže savjete, a zauzvrat ne daju ništa. Vrijeme je da više počnete da cijenite sebe!

BIK
Imate potrebu da se na prvu loptu i odmah branite i ako za to ne postoji valjan razlog. Burno reagujete i na najmanju sitnicu. Nadređenima na poslu to bi moglo da stvori negativno mišljenje o vama. Obratite više pažnje! Slobodni Bikovi trenutno nisu za ozbiljniji odnos, zato uživajte u povremenim znacima pažnje.

BLIZANCI
Astrolozi vam poručuju da konačno oslobodite svoju energiju i pokažete potencijal koji imate. Ne dozvolite da vas druge stvari sputavaju na putu ka uspjehu. Iako vas ljubav ispunjuje, ona bi mogla i da vas koči. Jasno postavite sebi granice i napravite novi plan za dolazeći period. Moguća je prehlada!

RAK
Početak vikenda za vas znači dom, porodica, odmor, uživanje. Upravo vam to i sljeduje, zato se lijepo organizujte i uživajte sa dragim ljudima. Slobodni Rakovi dobiće poziv za izlazak. Sredite se, nabacite osmijeh i budite sasvim svoji – prirodni.

LAV
Prvi dio dana nećete biti prilično produktivni, a onda vam stiže pravi preokret. Akcija, trka sa vremenom i rad sa ljudima. To je ono što vas pokreće. Stavite vaš ego sa strane i budite otvoreni i direktni prema svima kako bi vas uvažavali. Očekujte i susret sa jednom osobom iz prošlosti koja vam je veoma značila.

DJEVICA
Sve što započnete, ostavićete nedovršeno – na pola i nerviraće vas što vam ništa ne ide od ruke. Zvijezde vam nalažu da uzmete sebi oduška, vidno je da ste se istrošili. Izađite na omiljeno mjesto, šopingujte ili provedite vrijeme u prirodi.

VAGA
Dnevni horoskop za 11. februar vam savjetuje da dobro razmislite da li vas partner dovoljno poštuje. Vrlo je moguće da vam to dalje izaziva nezadovoljstvo i manjak interesovanja za druge životne stvari. Idealan je dan za šoping – mudro i ekonomično kupujte!

ŠKORPIJA
Tokom dana preplaviće vas emocije, čas ćete biti bijesni na sebe zbog nekih odluka u prošlosti, a čas ćete to prikrivati osmijehom. Vreme je da osvijestite stvari i fokusirate se na sebe. Započnite ideju koju ste dugo držali u fioci. To će vam odvući negativne misli.

JARAC
Imate osjećaj kao da nište ne stižete, a rokove samo što niste probili. Zvijezde vam nalažu da se ne libite da potražite pomoć kolega i prijatelja. Partner vas u jednu ruku podržava, ali i kritikuje. Svaka kritika je dobrodošla, zato je orkenite u svoju korist. Mogući su problemi sa varenjem, izbjegavajte previše ugljenih hidrata.

STRIJELAC
Konačno ćete da odahnete i da imate malo vremena za sebe. Skupilo vam se sve iz prethodnog perioda, da vam sada jedino odmor i prija. Ne pretjerujte sa time, kako ne biste se ulijenili i upali u svakodnevicu. Idealan je dan da uvedete neki novitet i odbacite nezdrave navike.

VODOLIJE
Astrolozi vam donose lijepe vijesti. Konačno očekujte poziv za jedan poslovni intervjuu ili saradnju. Dobro se pripremite i budite iskreni i prirodni. To će druga strana prepoznati. Zauzete Vodolije neka očekuju ljubomoru u odnosu. Budite racionalni i ne potpadajte pod uticaj emocija.

RIBE
Dnevni horoskop za 11. februar vam poručuje da se okanete stvari koje vam crpe energiju. Umjesto toga fokusirajte se na primarno i ono što vam donosi izvore prihoda. U ljubavi ne dozvolite da vam se umiješa treća strana, to mogu da budu roditelji ili prijatelji. Samo razgovor sa partner može da riješi problem!

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas