back to top

DNEVNI HOROSKOP 20. DECEMBAR Ovna muče prepreke, Rakovima se savjetuje strpljenje, Strijelac griješi zbog afekta, a vi?

OVAN
Dnevni horoskop za 20. decembar vam najavljuje prepreke koje nisu u vašoj moći da biste ih uklonili. Ne pokušavajte da spriječite okolnosti, pustite da se sve odvije svojim tokom. Budite strpljivi, a do tada se posvetite privatnom životu – partner ima prijedlog koji nećete moći da odbijete.

BIK
Konačno možete da uživate u rezultatima koje ste postigli! Danas dobijate vijest koju ste dugo čekali, a koja će vam u sekundi popraviti raspoloženje. Imate razloga za slavlje, okupite najbliže i uživajte u ovom danu. Horoskop savjetuje da pojačate unos vitamina i više spavate.

BLIZANCI
Dnevni horoskop za 20. decembar je u znaku konflikata. Neke tajne će isplivati na površinu, a mogu da izazovu i prekid komunikacije sa bliskim ljudima. Takođe, danas možete da očekujete priliv novca za zasluge koje ste ostvarili prije nekoliko mjeseci.

RAK
Horoskop vas danas savjetuje da ne trčite pred rudu. Možda će vam dan krenuti haotično, ali to nije razlog da unaprijed odustajete od svojih zamisli. Strpite se, krajem dana vas očekuje boljitak, za koji će najviše biti zaslužena osoba suprotnog pola koja vas mjerka već duže vrijeme.

LAV
Dnevni horoskop za 20. decembar vam predviđa tenziju zbog pregršt obaveza. Vodite računa o onima koje se tiču potpisivanja važnih ugovora i ne donosite nagle odluke. Poruka na mrežama može da vas namami u vrlo neobičan odnos, mnogi bi rekli – zabranjen.

DJEVICA
Dnevni horoskop vam najavljuje čudnu energiju. Danas lako možete da se odlučite za promjenu životnog stila, bilo da je riječ o navikama ili novitetima kada je fizički izgled u pitanju. Kada je ljubavna situacija u pitanju, popričajte sa partnerom – vaša odsustva postaju sumnjiva.

VAGA
Danas izbjegavajte dalja putovanja, nisu preporučljiva. Muči vas monotonija koja je nastupila, pa ste željni avantura koje trenutno ne donose dobro. Ne komunicirajte sa svakim ko vam priđe – postavljanje dobrih standarda mogu da donesu partnera kakvog želite.

ŠKORPIJA
Konačno ste postigli ono što želite i u Novu godinu ulazite sa još više ciljeva! Uspeh vas čini nevjerovatno srećnima i sada shvatate da se svaki mogući trud isplatio. Danas možete da očekujete i jedno iznenađenje od osobe koja vam se dopada ili sa kojom ste u vezi ili braku.

STRIJELAC
Dnevni horoskop vam savjetuje da spustite gard prilikom konflikata. Niste ni svjesni koliko rečima u afektu možete da povrijedite nekoga, do mjere kada je povratak na staro doslovno nemoguć. Budite iskreni prema partneru i recite šta vam smeta – suočavanje sa problemom donosi rješenje.

JARAC
Dnevni horoskop za 20. decembarje u znaku novih prilika. Danas možete da očekujete ponudu koja može da poboljša vašu finansijsku situaciju, ali će zahtijevati i dosta odricanja. Razmislite da li ste spremni za ovaj krupni korak, poslušajte savjet ženske osobe.

VODOLIJA
Dnevni horoskop vam najavljuje novo poznanstvo. Da li ste sigurni da je sve u životu slučajnost ili je ova osoba planski stupila u kontakt sa vama? Osvojiće vas na prvu, ali obratite pažnju na njenu prošlost: može mnogo da se umiješa u vaš odnos i poremeti vam planove.

RIBE
Dnevni horoskop za 20. decembar vam predviđa neraspoloženje. Nemate volju da završite ono što morate i imate potrebu za izolacijom. To je sasvim u redu, napunite baterije i tek onda prionite na posao. Imate punu podršku partnera, vrijeme je da uzvratite istom mjerom.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas