DJELATNICI VOKELA DARIVALI KRV

Crveni križ općine Posušje je inicirao i u suradnji sa poduzećem Vokel doo Vinjani organizirao prvu ovogodišnju akciju dragovoljnog darivanja krvi na području općine Posušje.

Nakon provedenog anketiranja djelatnika tijekom nekoliko prethodnih dana, dana 20.01.2023. godine na akciji se odazvalo i liječničkom pregledu pristupilo osamnaest zaposlenika, od čega je krv darovalo njih devet, tj. polovica od onih koji su to željeli.

djelatnici vokela darivali krv

Akcija je provedena u vrlo ugodnom ambijentu u prostorijama Vokela u Vinjanima, a provodio ju je medicinski tim Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na čelu sa dr. Martinom Grgić.
Dr. Grgić je uputila zahvalu Crvenom križu općine Posušje na iniciranju akcije i provedenim prethodnim pripremama, poduzeću Vokel na odličnom domaćinstvu, a posebno dragovoljnim darivateljima krvi, istaknuvši da je svaka doza dragocjena, te da se zahvalnost odnosi i na one koji iz raznih zdravstvenih razloga trenutno nisu mogli darovati krv, ali su iskazali plemenitu nakanu.

djelatnici vokela darivali krv

Riječi zahvale domaćinu, darivateljima, onima koji su to željeli biti, kao i medicinskom timu iz Mostara uputio je i predsjednik Crvenog križa općine Posušje Branko Leko, podsjetivši da je poduzeće Vokel doo Vinjani drugi puta domaćin ove plemenite akcije, te da posijano sjeme plemenitosti i humanosti već donosi i donositi će još bolje rezultate u budućnosti.
Također je zahvalio i djelatnicima koji nisu mogli darovati krv, ali su obnovili godišnje članstvo u Crvenom križu općine Posušje (njih troje), odnosno nanovo se upisali i uplatili godišnju ili dvogodišnju članarinu (njih šest).

  Počele su prijave za Posušku desetku

DAROVANA KRV – DAROVAN ŽIVOT !

Objava DJELATNICI VOKELA DARIVALI KRV pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi