Djed djevojčice ubijene u beogradskoj školi: “Umjesto da ona mene sahrani, ja ću nju. Kako ćemo živjeti dalje – ne znam”

Srbija je zavijena u crno. U masakru, koji je počinio učenik sedmog razreda škole OŠ Vladislava Ribnikara, ubijeno je sedam djevojčica i jedan dječak. Ubijen je i zaštitar iste te škole.

Djed jedne od žrtava koja je nastradala na hodniku škole kao dežurni učenik došao je da oda počast tragično nastradaloj djeci i zaštitaru. 

“Sve mislim nije istina, javit će mi da je moja unuka došla kući. Umjesto da moja unuka sahranjuje djeda, ja nesretnik moram nju… dedinu odbojkašicu. Kako ćemo svi živjeti dalje ne znam. I unuk, stariji brat je išao u ovu školu. Sredila se djedova unuka, jutros obukla haljinicu, sreća moja i otišla se slikati”, kaže neutješni čovjek, piše Republika.

Dodao je kako je njegova unuka bila na putu u Solunu te da mu je žao što nije ostala još jedan dan duže i izbjegla tragediju.

Otac dječaka koji je usmrtio osmero svojih kolega i jednog zaštitara u osnovnoj školi u Beogradu uhićen je te mu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje u počinjenje kazneno djela protiv opće sigurnosti.

Kako vrijeme odmiče doznaje se i sve više detalja ovoga strašnog događaja koji je potresao cijelu Europu. Po riječima roditelja i zaposlenika ove škole, OŠ Vladislava Ribnikara je jedna od elitnih školi, ne samo u Beogradu nego i u cijeloj Srbiji.

Učenici su djeca iz cijeloga Beograda čiji roditelji žele da im djeca pohađaju ovu školu. Kažu i kako je dječak, koji je počinio masakr, uvijek bio povučen i miran te da nikada nisu niti mogli zamisliti da bi mogao počiniti nešto ovako.

Objava Djed djevojčice ubijene u beogradskoj školi: “Umjesto da ona mene sahrani, ja ću nju. Kako ćemo živjeti dalje – ne znam” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas