DANAS JE POSEBAN DAN: Uradite ovo i pratiće vas sreća u ljubavi tokom cijele naredne godine

Ako danas uradite ovo, pratiće vas sreća u ljubavi cijele naredne godine, kaže numerolog Vesna Vukadinović

Kada se u datumu pojavi obrazac brojeva 123 ili 231, to je anđeoska kombinacija brojeva koja nosi božansku poruke iz univerzuma. Danas je važno započeti nešto novo ili obnoviti, potvrditi, posebno u ljubavnom životu

Brojevi anđela se stalno pojavljuju (na primjer, na računarima, digitalnim satovima, monilnim telefonima i drugim mjestima), a kada ih vidite, to znači da vam je u tom trenutku najpotrebnije da poslušate njihovu poruku.

U numerologiji, svaki jednocifreni broj ima određeno značenje, a kada vidite ove brojeve u kombinaciji i nizu, možete pogledati značenje svake cifre da biste razumjeli ukupni značaj obrasca, kaže numerolog Vanesa.

Broj 1 označava početak, broj 2 je povezan sa našim emocijama i zabavom, a broj 3 predstavlja učenje i napredak. Poruka današnje kombinacije brojeve je, dakle, da prepoznate zabavu i potencijal novog početka, a zatim da razmislite šta treba da uradite da biste to ostvarili. Idealan je dan da započnete novu vezu ili obmovite staru, kao i da poradite na onoj u kojoj se trenutno nalazite.

Pronađite ravnotežu u ljubavi

Drugi način za tumačenje ovog numeričkog niza je sabiranje cifara dok ne dođete do jedne cifre, a zatim razmotrite simboliku te cifre. U ovom slučaju, to bi bilo 1+2+3, što je jednako 6, broj koji je u numerologiji povezan sa njegovanjem, služenjem, ravnotežom i ljubavlju. Dakle, možemo očekivati da ove pozitivne osobine budu posebno prisutne na današnji dan.

Poseban dan za emotivne odnose

Kombinacija 123 zajedno daje zbir 6 (1+2+3=6) u numerologiji, koji je povezan sa služenjem, njegovanjem i posvećenošću drugima. Ovo ga takođe čini moćnim simbolom za razvoj ljubavi.

Ako ste na početku veze ili imate novu simpatiju, vidjeti sekvencu 123 može biti znak da krenete u akciju i preduzmete nešto kako biste osvojili osobu koja vam se dopada. Pozovite tu osobu na kafu, u bioskop, ili bar pošaljite lijepu poruku.

Ako ste zauzeti, kombinacija brojeva 123 može ukazati na potrebu za razvoj veze ili obnovu bliskosti. Numerolog predlaže da razmislite o tome šta je bilo zabavno i prijatno na početku zabavljanja (povezano sa brojevima anđela 1 i 2), a zatim napravite plan da vratite dio te energije (povezano je sa anđeoskim brojem 3).

Ako niste u vezi i nemate simpatiju, kombinacija 123 može biti znak da treba da kanališete više ljubavi prema sebi. Posvetite se više svom fizičkom zdravlju, kondiciji, izgledu, kao i unutrašnjem biću – čitajte, gledajte filmove, upišite kurs neke vještine koja vas zanima.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas