DANAS JE MOĆAN DATUM 4.4. – DAN ZA ISPUNJENJE ŽELJA

Magičan dan nas očekuje 4. aprila. Osim što je počeo najljepši proljećni mjesec kada su romantične i pozitivne vibracije u vazduhu, 4. aprila nas očekuje dodatni energetski podsticaj – čarolija dvije četvorke, odnosno niza 4-4.

Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva „brojevi ogledala“, a kada imamo jedna ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smjernice koje mogu pomoći da ostvarimo želje. Dvostruka doza energije broja 4 daje nam šansu da izgradimo temelje svojih snova, da se povežemo sa svojim znanjem i iskustvom.

Sve što danas naučite ili započnete, može vam donijeti korist. Dan 4-4 je dobar za razmišljanje o svojoj životnoj svrsi – vrijeme je da se uskladimo sa njom i napravimo važne korake ka njenom ostvarenju. Ovaj niz takođe simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost.

Postoje 4 godišnja doba, četiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane svijeta. Zato je ovaj dan idealan da ostvarite svoje ciljeve, nudi vam se velika podrška da želje pretvorite u stvarnost, ali samo ako vi to hoćete i ako se malo više potrudite.

Vrijeme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbjeći: impulsivnost, rasprave, uveravanje da smo u pravu, nepromišljene izjave…

Najbolje ćete iskoristiti energiju dana 4-4 ako boravite u prirodi, maštate o svojim dobrim željama željama, napravite plan za ostvarenje svog cilja i najvažnije – aktivirate se na tom planu. Danas već napravite jedan korak i uskoro san može postati java.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas