DANAS JE MAGIČAN NIZ BROJEVA 6-6 Zamislite želju i spremite se za prava čuda

Današnjem danu vlada energija numerološkog niza 6-6. To ogromnu veru i nadu da stvari idu u onom pravcu u kom bi trebale. Oslobođenje svih briga i strahova i mogućnost ostvarenje onog što želite.

Povoljan je za odnose sa porodicom i mogućnost da poboljšate vašu ljubavnu situaciju, koja možda nije bila baš onakva povoljna.

6-6 je simbol ravnoteže, zato je potrebno posvetiti se ravnoteži između duha, tela i uma. Broj 66 ima dvostruko veću snagu od 6. Smatra se da je majčinski broj, zbog svoje negujuće energije. Donosi mir, harmoniju i pruža ljubav sa ciljem poboljšanja našeg blagostanja.

Broj je povezan sa empatijom, saosećanjem i humanitarnim radom. Jednostavno je, što više dobrih činitite, dobro će vam se vraćati.

Kada saberemo 6+6 dobijemo 12. Kada ovaj broj dodatno smanjimo, ostaje nam cifra 3. U numerologiji broj tri je pun optimizma i predstavlja kreativnost i komunikaciju.

Danas treba da otpustimo sve greške iz prošlosti, posvetiti se sebi i svom razvoju i rešiti odnose u kojima je trenutno loša energija.

Očistite emocije, srce i oslobodite se tereta. Na taj način ćete privući ostvarenje želja. Nikako ne zaboravite da danas zamislite iskrenu želju, probudite moć i verujete da će sve biti dobro, najbolje po vas. Tada u tom momentu će i energija 6-6 proraditi!

DANAS JE MAGIČAN NIZ BROJEVA 6-6 Zamislite želju i spremite se za prava čuda Aloonline.ba.

  Mještani Neuma ne žele kruzer u svom moru; danas odluka u prosvjedu

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi