Dan umirovljenika: Akcija besplatnog učlanjivanja umirovljenika u Knjižnicu Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški i ove će godine tradicionalno obilježiti Međunarodni dan starijih osoba – u petak 1. listopada, akcijom besplatnog učlanjivanja umirovljenika u Knjižnicu Ljubuški.

Akcija besplatnog učlanjivanja za umirovljenike trajat će u razdoblju od 1. do 8. listopada 2022. godine.

Podsjećamo, dana 1. listopada obilježava se Međunarodni dan starijih osoba, koji je proglasila Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine kako bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.   Obilježavanjem Međunarodnog dana starijih prisjećamo se doprinosa starijih osoba u izgradnji suvremenog društva i ističemo važnost osiguravanja životne sredine prilagođene potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi. Usto, naglašava se potreba da se starijim osobama umanji osjećaj da su marginalizirane, izolirane i zaboravljene.  

“Pozivamo sve umirovljenike da posjete Knjižnicu Ljubuški od petka 1. do subote 8. listopada i iskoriste akciju besplatnog učlanjivanja u istu. Ujedno, ovom prigodom umirovljenicima  želimo sretan Međunarodni dan starijih osoba!”, istaknuli su organizatori.

Izvor: Iks-portal.info

Objava Dan umirovljenika: Akcija besplatnog učlanjivanja umirovljenika u Knjižnicu Ljubuški pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi